27 Січня, 2022

» Компанія «ТитанЕра» розпочинає співробітництво з КБ «Південне»

Компанія «ТитанЕра» виготовить тестові вироби з титану для ДП «Конструкторське бюро «Південне» імені М. К. Янгеля в рамках меморандуму про співробітництво. Після внутрішніх тестів з боку бюро, компанії перейдуть до етапу обговорення регулярних замовлень.

Меморандум ставить амбіціозну ціль перед «ТитанЕра»: замістити імпорт титанової продукції в КБ «Південне». Окрім того, компанії обговорюють розробку нових матеріалів на основі сплавів титану та біметалів для продуктових лінійок конструкторського бюро.

«Співробітництво з визнаним у світі науково-конструкторським підприємством у сфері ракетно-космічних технологій — це виклик для нас, але ми повністю до нього готові. Наша гнучкість та науковий потенціал дозволяють швидко реагувати на запити бюро.  Нажаль, не можу розголосити найменування перших деталей, але це цікава задача і, головне, важлива для України», — прокоментував Андрій Бродський, генеральний директор «ТитанЕра».

В рамках меморандуму про співробітництво, компанії прагнуть шляхом впровадження адитивних технологій розширити використання українського титану у космічній та оборонній галузях.

Інші прес-релізи