09 Грудня, 2021

» Розробки «ТитанЕри» зацікавили представників військового сектору США

Джон Д. Картер підполковник, Військово-повітряний аташе при Посольстві США в Україні відвідав науково-дослідну лабораторію, де було винайдено новий «зелений» метод отримання титану. В ході зустрічі була розглянута можливість співробітництва США та України в розрізі поставок титанової сировини та готової продукції. Останній рік зміна постачальників у ланцюгу поставок титану до Америки — є питанням національної безпеки США.

Підполковник мав можливість побачити повний цикл виробництва компанії “ТитанЕра”: від  сировини до кінцевого продукту.  Оборонний сектор у США та Європі завжди був драйвером нових технологій. Наприклад, у військовій та «мирній» авіації активно використовують 3D друк та порошкову металургію для виготовлення, ремонту та модернізації деталей.

«Титан і оборонний комплекс нерозривно пов’язані і є важливим аспектом в роботі «ТитанЕри», особливо в наш непростий з військово-політичної точки зору час. Впевнений, що наша компанія може стати титановим партнером як для рідної країни, так і для США», — зазначив Андрій Бродський.

Інші прес-релізи