13 Січня, 2020

» «Велта» уклала 5-річний контракт на поставку ільменіту до США

Компанія «Велта» підписала 5-річний контракт на поставку ільменіту для потреб північноамериканського ринку з Traxys Group.

Інформацію повідомлено на офіційному сайті ТОВ ВКФ «Велта».

Загальна вартість ільменіту, який буде поставлений за цим контрактом — 100 млн. доларів.

«Велта» працює на американському ринку вже 7 років.

«З огляду на те, що Північна Америка є одним з найбільш сталих та швидкозростаючих ринків, ми прийняли рішення про перехід до довгострокового контракту, який додасть стабільності у роботі компанії» — прокоментував генеральний директор компанії «Велта» Андрій Бродський.

Він також відзначив, що «головна конкурентна перевага компанії «Велта» полягає в тому, що ми є виробником якісної та високотитаністої сировини, яка на сьогодні має статус дефіцитної у світі та є затребуваною на ринку США».

Ілай Скорніцьки (Eli Skornicki), голова підрозділу промислових металів компанії Traxys, заявив, що «Пігмент двоокису титану є ключовим бізнесом нашої групи. Ми повністю задоволені співпрацею з таким професійним та надійним партнером, як «Велта».

Кінцевим споживачем за контрактом є компанія Chemours (у минулому DuPont) — один з найбільших світових виробників двоокису титану. Бренд Ti-Pure™ — інноваційна розробка компанії для задоволення зростаючого попиту у світі на високоякісний TiO₂, це яскравіші та більш ефективні пігменти для ринків лакофарбового покриття, пластмас і ламінатів. Річні продажі компанії перевищують $6,5 млрд. Кількість працівників складає понад 7000 у всьому світі.

Інші прес-релізи